دیجیتال مارکتینگمارکتینگ

نورو مارکتینگ یا بازاریابی عصبی چیست و چرا به این مدل بازاریابی نیاز داریم.

بازاریابی عصبی یا نورومارکتینگ یکی از مفاهیم جالب از مارکتینگ است و در واقع علوم مدیریت، عصب شناسی، روانشناسی و شاید هم به نوعی هنر به هم پیوند می‌خورند.

 

نورو مارکتینگ پژوهش رفتار مشتری یا مصرف‌کننده مبتنی بر عملکرد مغز و عصب، با استفاده از ابزار علمی مدرن و دقیق به ویژه ابزار پزشکی است می باشد.

از کاربرد ابزار، دست‌آوردها و آزمون‌های برآمده از رشته‌های علمی روان‌شناسی و علوم مغز و اعصاب و عصب‌شناسی به منظور اندازه‌گیری و سنجش واکنش‌های زیستی در مواجهه با محرک‌های بازاریابی (راهبردهای بازاریابی، ارتباطات، تبلیغات، محصولات جدید و محصولات موجود) در این مدل از بازاریابی استفاده می‌شود.

نورو مارکتینگ

فروش بر اساس دانش نورومارکتینگ:

در نورو مارکتینگ اهدافی نظیر جلب توجه کاربر یا مشتری، حفظ توجه کاربر ، هیجان زندگی کاربر دنبال می شود.

پیش از این، فروشندگان با استفاده از شمّ، حدس و گمان، آزمون و خطا، تجربه، و دانش مرسوم و متداول فروشندگی بر پایه نظریه سمت چپ مغز یا نظریه سمت راست مغز عمل می کردند که در بسیاری از موارد موفقیت آمیز بود.
فروشنده حرفه ای امروز آگاه است که سبک زندگی خودش و مشتریانش تغییر کرده، از این رو تمایلی ندارد که همچنان هزینه های حدس و گمان، و آزمون و خطا را بپردازد. از دیگر سو می داند برخی از تجربه های گره گشا و دانش کارآمد مبتنی بر نظریه های بخش راست مغز یا بخش چپ مغز، در شرایط فعلی پاسخگوی بازار و مشتریانش نیست.

خواسته‌های مخاطبان خود را بهتر از خودشان بشناسید

استیو جابز جمله‌ی معروفی دارد : «این کار مشتریان نیست که بفهمند به چه چیزی نیاز دارند» . شما باید انگیزه‌های ذاتی مشتریان خود را بدانید؛ انگیزه‌هایی که حتی خودشان از آن خبر ندارند . ما از انگیزه‌های مغز انسان برای شما خواهیم گفت تا به نیازها و آرزوهایی که در ناخودآگاه مخاطب‌هایتان جا خوش کرده است پی ببرید. بازاریابی مقوله‌ی ساده‌ای است، به شرطی که مشتریان خود را خوب بشناسید .

رفتار مخاطبان خود را پیش‌بینی کنید

یک قرن پیش، جان وانامِکر (از پیشتازان عرصه‌ی بازاریابی) به طعنه می‌گفت: «نصف پولی که صرف تبلیغات می‌کنم به هدر می‌رود؛ مشکل این است که نمی‌دانم کدام نصف!». همان روزها بود که بازاریابی تبدیل به یک دانش شد . دانش پیش‌بینی این که مشتری چه چیزی را خواهد خرید، چه تبلیغاتی مخاطب را جذب می‌کند، و چه برندهایی به موفقیت دست پیدا می‌کنند.

سرمایه‌ی خود را جایی که باید خرج کنید

انجام تحقیقات بازاریابی نیازمند هزینه است، اما اگر این تحقیقات به درستی انجام شود، هزینه‌ای که صرف آن شده است برمی‌گردد. این برگشت هزینه به شکل عدم تولید محصولات بی‌مخاطب و ارائه‌ی یک تصویر قابل‌قبول از شما در نگاه عموم است . در این بین، بهره‌گیری از بازاریابی عصبی (در مقایسه با دیگر نگرش‌ها) احتمال بازگشت سرمایه‌ی شما را به حداکثر می‌رساند.

صفحات مجازی خود را بهینه سازی کنید

با افزایش رو به رشد کسب و کارهای آنلاین، بهینه سازی صفحات مجازی به روش نورو مارکتینگ یکی از روش های افزایش فروش می‎باشد.

طبق تحقیقات محققان، مخاطب با دیدن لوگو، ترکیب رنگ ها و طرح کلی سایت، احساس خاصی خواهند داشت که می‎توان آن را عشق در نگاه اول هم نامید. 

اگر با کمک بازاریابی عصبی وبسایت خود را بهینه سازی کنید، مشتری را می‎توانید با همان نگاه اولی که به سایت می‎اندازد جذب کنید.

مشتریان ثابت بسازید

بر اساس بازاریابی عصبی، مشتریان به برندها بسیار وفادار هستند. مشتریان وفادار، هربار خریدهای بیشتر و بالاتری انجام میدهند.

 

 

برچسب ها

امیر کامل

از تنهایی کامل خلاقیت جوونه میزنه. از شکست کامل تجربه حاصل میشه. ترکیب این تجربه و خلافیته که میتونه یک محتوای کامل بسازه.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن